mammaprutt

Utflykt!

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Idag har vi packat in oss i bilen och åkte till Söderköping. Fina vännerna med barn är med. Och barnens kusiner likaså. God (och alldeles för mycket) glass intogs och som sagt gott va det! Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte än. Tar den som den kommer! Trevlig lördag! Kram.

Simskola!

Kategori: Allmänt

Som sagt, Wilma går på simskola och lär sig simma utan armpuffar =) en dag va det även livräddning som stod på schemat! Bjuder på några få bilder jag har i mobilen!

Mycket har hänt..

Kategori: Allmänt

Sen sist.. =) Hej fina du! Min/våran vardag har gått i 180 sista tiden, så det här med bloggen har kommit lite åt sidan. Dels så har Wilma börjat simskola. Söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdagar mellan 17-18 hänger vi i simhallen. Eller jag hänger och Wilma tränar för fult! Att komma till denna simskola utan stress är något vi oxå övar på kan jag säga =) idag trillade vi in 3 minuter innan start, men vi hann!! =) ska bli skönt när det är över, 3 veckor håller det på, sen ska hon förhoppningsvis kunna simma, utan sina armpuffar =) kan behövas då vi eventuellt åker utomlands om ett tag. Har inte bokat något än, men är inne på att ta ledigt och dra iväg i slutet av augusti, början av september. Men som sagt vi får se! Pappan i huset har ju även gått och vunnit massa pengar. Helt galet!! 220.400:- vann han! Som sagt, helt galet! Så vad vi ska göra med dom pengarna vet i sjutton. Men nått ska vi iallafall hitta på! =) 30.000 blir på bil lånet så man slipper det. Men annars har vi inga andra lån, förutom huset. Men att slänga in resterande pengar, alltså 190.000 skulle inte göra många hundra lappar i månaden på lånet så det kommer vi inte att göra!! Känns fortfarande så overkligt att ha dom pengarna, och än har vi inte rört dom! Fick ju nyss lön! Får bränna den först =) haha.. Nä då, skämt och sido. Nu är simskolan snart slut och det är dags att åka hem och äta mat! Hoppas du har det bra!! Ta hand om dig! Kram.

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Hej!! Fy va träligt, hade precis skrivit ihop ett blogg inlägg, men det försvann! Så får väl ta att börja om på nytt, dock orkar jag inte skriva allt som jag gjorde nyss! Men men! Onsdag idag och jag har spenderat dagen med Filippa. Vi var hemma idag då vi hoppades på ett läkarbesök. Men tiderna var slut så fick en imorgon istället. Valde ändå att ha henne hemma. Wilma gick dock till dagis. Hon hade avslutning i sin teknikgrupp och fick fint diplom och glass hade dom också ätit =) Filippa och jag lämnade henne på dagis och åkte sedan och handlade på Maxi. Vilken unge! Hon är så enkel att ha och göra med! Hjälpsam och glad! =) så handlingen gick jätte bra. Resten av dagen spenderade vi ute hos min mormor. Vi åt mat tillsammans, fikade och lekte ute i lekparken! Wilma skulle följa med en kompis, Anna, hem idag så vi hade ingen tid att passa. Men nu är vi hemma, och barnen sover. Båda i våra sängar =) filippa brukar somna i våra säng och så lägger vi över henne i sin när vi ska lägga oss, vilket funkar jätte bra. Och ikväll ville Wilma ligga brevid Filippa och hålla hennes hand tills hon somnade, så kunde man göra annat än säga Jaa! Klart att hon får!! =) får ta och bära över henne till sin säng också sen =) nu har jag slagit mig ner i soffan. Älsklige är och kastar frisbee, så har tv:n för mig själv =) synd bara att det inte finns nått bra att kolla på! Haha..! Hoppas du haft en fin dag! Kram

Avslutningsfest!!

Kategori: Allmänt

Godkväll! Vilken dag. Tisdagen börjar gå mot sitt slut och slut är precis vad jag är just nu! Men dagen har varit bra. Först jobb, sedan ner till stan och handla presenter till dom fina fröknarna på Wilma och Filippas dagis. Sedan hem och äta lite och kl 18.00 var det dags för Wilma att åka tillbaka till dagis för lite kalas =) dom 7 barnen som slutat dagis och börjat skolan i höst var inbjudna på lite fest! =) utan mammor och pappor! Jätte kul ju =) Wilma uppskattade det jätte mycket och va både spänd och glad när vi åkte dit! Glad va hon också när jag kom och hämtade henne! =) en rolig och kul kväll hade dom haft. Så söta!! Ett varsitt halsband hade dom fått också, med en snäcka. Avdelningen hon går på heter snäckan! Sedan va det vara att åka hem och lägga Wilma och samtidigt vaknade Filippa och va ledsen. Hon är röd och lite svullen i hela ansiktet. Nått hon inte tål? Nått är fel iallafall. Så imorgon ringer jag vårdcentralen! Har ringt barn och väntar på pricktest men jag kan inte vänta ända tills dess, utan får be en läkare kolla på henne imorgon!! Men nu, ikväll, resten av den som är kvar, ska jag bara sitta i soffan och dricka mitt te! Hoppas din dag varit bra! Kram

Jun. 08, 2013

Kategori:

Prinsessbröllop och en härlig lördag!

Kategori: Wilma

Godkväll fina du! Har slagit mig ner i soffan och myser med den lilla prinsessan vi har här hemma. Den stora prinsessan sover över hos farmor o farfar i natt. Filippa somnade vid kl 19, övertrött! Men vaknade till o från av sin slemmiga hosta. Så jag tog upp henne för en liten stund sedan så hon vaknar till ordentligt. Alltid, alltid när hon somnar övertrött och somnar gråtandes så vaknar hon alltid och drömmer precis som om hon inte somnar ordentligt. Så det ända som hjälper då är att ta upp henne, ha henne vaken ett tag och sedan gå och lägga henne igen. Då somnar hon på bra humör och sover bra hela natten. Nu har hon ju som sagt hosta också, så jag ville få i henne lite mera vatten! Och jag hopps att hon sover bra i natt. Annars har dagen varit jätte bra! Vi har varit ute hos mamma och pappa. Dennis, Filippa och Wilma har tvättat bilen. Vi har lekt och grillade våran lunch nere vid sjön. Vädret har dessutom varit helt underbart! Nu har vi haft ett par dagar som varit så där otroligt fina med sol rakt igenom så man har nästan blivit lite bortskämd, och hoppas att alla dagar kommer att vara sådana!! Dock tror jag om man ska gå efter vad vädret visade, att det ska bli lite sämre imorgon. Så då funderar vi på att ta barnen och åka till Linköping! Busfabriken och en sväng på Ikea står på menyn. Men vi får se. Hänger lite på Filippas hosta. Något mera som vi gjort idag är att kolla på det vackra prinsessbröllopet!! Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gifte sig. Va vackra dom va! =) Tillhör en av dom som älskar att kolla på dom kungliga tillställningarna. Att få se dom vackra klänningarna och allt där till! Våra världar är så långt ifrån varandra dom kan bli så det gör väll det hela ännu lite intressantare. Mysigt tycker jag!! =) nu är sista tvättmaskinen klar för dagen och dags att hänga upp. Sedan blir det sängen för mig och Filippa! Hoppas du haft en fin lördag och fortsatt trevlig helg! Kram.