mammaprutt

Söndag!

Kategori:


Hej där i stugan!
Har du haft en fin helg? Min har varit lugn, efter allt tumult som hände i fredags. Trotts sjukhus blev middag hos finaste vänner och lördagen bjöd på en dag hemma hos mamma och pappa. I förmiddags tog jag med mig Wilma och åkte ut i skogen, till fina Hanna! Wilma lekte med jämngamla kompisen thea. Jag och Hanna drack kaffe och pratade allt mellan himmel och jord! Nu är ögonen trötta och jag känner mig inte alls redo för en ny arbetsvecka! Men förhoppningsvis hinner jag ändra mig till imorgon! Fortsatt trevlig söndag! Kram.

Blandad dag..

Kategori:

Hej fina du! Efter en fredag som startade bra men sedan blev jätte jobbig slutade iallafall bra igen. Fina vänner bjöd på middag, vilket var jätte gulligt efter dagen som varit. Barnen lämnade vi hos mormor och farmor. Nu på väg hem med trötta ögon. Hoppas du haft en fin fredag! Kram.

När det kokar i mig kommer man inte undan!

Kategori:

Har tidigare blivit utfrågad från Wilma varför jag bland annat blivit så arg på vuxna människors beteende så jag gått fram och skällt ut dom! Och självklart har jag förklarat för henne att det beteende dom har eller det sättet dom valde att utföra saker och ting (tex slänga sitt skräp och matrester rakt ut bland andra bilar på en bensinstation) varit helt fel! Då har hon förstått och lärt sig att så gör man inte! Idag hände det igen! Men idag var jag ensam hemma! Hemma på grund av att mitt ben värker så ini bengen! Sitter vid min dator för att klicka hem lite saker till wilmas barnkalas! Och plötsligt bara smäller det till!! What? Går upp för att se om jag ser nått och vad ser jag!? 3 små pojkspolingar som står nere på vägen och drämmer snöbollar/isbollar rakt mot huset och skrattar!! Pang och smäll igen! Arg som ett bi, springer jag ner till nedervåningen, på med skorna och ut på baksidan. Skriker på dom att stanna! Gör dom det? Nopp! Dom tittar bakåt upp till mitt hus och fortsätter sedan att gå!! Springer in efter bilnyckeln, kastar mig i bilen och kör efter dom! In på vägen där jag ser dom gå. Ner med bilrutan och säger mina väl valda ord! Dom vågar knappt titta på mig, men hörseln antog jag att det inte var nått fel på! Får dom att förstå innebörden med att drämma snöbollar på andras fönster rutor med mera! Så pojkar, ni valde fel hus på helt fel dag! Trevlig måndag min vän! =) kram.

Hej söndag!

Kategori:

Godmorgon! Har din söndag börjat bra? Våran har lunkat fram. Städat lite, tvättat och förberett till maten. Wilma ska på kalas om några timmar så presenterna har slagits in. När man har två flickor som barn så kan man ju tro att det är lugnt och skönt hemma. Men när en av dom två är som ett mitt monster så kan det ibland bli väldigt högljutt! =) tur dock att det höga ljudet är på grund av skratt! Filippa hoppar på Wilma och ska killa (stavas det så?) hela tiden! Och Wilma skrattar så hon ligger dubbelvikt! =) sötkorvar! Nu ska jag göra mig iordning och fortsätta med dagens "att göra lista". Kram.

Den finaste av vägar..

Kategori:

Är den vägen vi åker när vi ska till våra fina vänner. Dom som bor på en hel fantastisk plats. En slingrig, smal väg där man ser hästarna längst vägen. Och när skogen öppnar upp sig, DÄR ligger det röda fina huset med vattnet framför sig! Härliga vyer och helt fantastiskt läge. Lugnet hittat man på en gång! Vi ska fika och ha trevligt en stund. Wilma är på kalas. En riktig kalas helg för hennes del. Både idag och i morgon! =) trevlig lördag! Kram.

Semlor, hjärtan och lite där till..

Kategori:

Hej fina du! Var visst ett tag sen jag skrev till dig. Hoppas du mår bra! Har varit så fullt om dagarna. Hjärnan går på högvarv, mycket att stå i och sen en ömmande kropp på det. Semeldagen har varit och självklart åt vi semlor! =) sen hade vi ju Alla-hjärtans-dag igår!! =) chokladhjärtan delade ut av mamman i familjen och samtliga blev glada! Och mamman fick rosor som var jätte fina! Blev jätte glad =) hoppas du hade en fin dag och att du spred lite extra kärlek igår. Något som man aldrig kan få mycket av! Nu tar jag fredag på riktigt. Slår ner min trötta kropp i soffan tillsammans med god mat, den äldsta dottern och sambon. Lillan sover sedan en timme tillbaka. Trevlig fredag! Kram.

Hjärtat smälter!

Kategori:

God morgon! Vaken? Själv har jag varit vaken en timme snart. Jobbet kallar om 30 minuter. Måste bara kika in och berätta att Filippa va så söt igår. Har sedan första början sagt till henne att jag älskar henne, och dragit min hand över hennes hjärta. Och när jag sagt -Filippa, vet du att mamma älskar dig! Så har hon svarat.. -här, och pekat på sitt hjärta. Hur söt som helst! Och igår satt jag med henne och så sa jag. -Filippa, vet du en sak? -ja, svarade hon då! -jaså, vad vet du då, sa jag. -mamma ejsar mej!! Sen ett stort leende på det! Kan ju inte göra annat än att smälta!! Älskade unge! bra att nått man säger fastnar ;-) sen har vi den andra sötkorven, Wilma. Hon hade målat en sån fin tavla uppe på sitt rum. Det är jag, pappa dennis som älskar varandra. Och så hon och Filippa i ett hjärta under! Hjärtat smälter igen!! =) Kram.

Söndag och kalas..

Kategori:

Godkväll!

Nu är söndagen snart över och måndagen är på ingång. Just nu längtar jag inte alls efter måndagen och en ny jobbvecka. Jobbar till 18.30 imorgon och dom sista två timmarna då man är själv är såååå långa! Men det är bara att gilla läget!
Idag kom mamma, pappa, storebror, mormor och farbror Åke hit och firade Wilma! Paket och fika blev det! Nu återstår det bara ett kalas till, barnkalaset! Inbjudningarna ska delas ut nu i veckan, sen är det bara att vänta in dagen =) nu går mina ögon i kors och Filippa har redan vaknat till en gång. Så nu blir det sängen! Kram.

Kvällen är här..

Kategori:

Dålig bild. Men lite vin i handen och mello på tv:n. Hjärtat sitter brevid, även han med lite vin, såklart ;-) och DÄR började en låt -gosa, gosa, gosa! Jaha, men då gör vi det då. Gos i soffan framför mello! =) kram.

Marängsviss..!

Kategori:

God lördag! Schlager lördag dessutom! Melodifestivalen börjar ju ikväll. Jag kan väl inte säga att jag absolut måste se det, men kan vara lite kul att höra låtarna. Kl 13 åkte vi ut till mormor o morfar och hämtade hem våran prinsessa som sov över där i natt. När vi kom så var hon i full gång att leka med sin kompis Sandra som bor på mamma o pappas gata. Så dom fick leka ett tag och närmare 16.00 så åkte vi hemåt. Väl hemma så var Dennis sugen på marängsviss så vi slängde ihop en som vi lika fort har slängt i oss =) gott! Nu är vi fulla så fulla i magen så man känner att man aldrig mera vill äta. Men som sagt, ikväll är det mello så nått gott måste vi ju äta! ;-) önskar dig en fortsatt fin lördag! Kram.

En hederlig..

Kategori:

Spagetti och köttfärssås! Gott och passar även en lördag som denna. Vad äter du idag? Kram.

Gissa rätten..?

Kategori:

Det blev en ledig fredag..

Kategori:

Heeeeej FREDAG!! =)

Vaknade med huvudvärk imorse och lätt illamående. Så blev en dag hemma från jobbet. Dennis är med ledig idag, så familjen är samlad. Huvudet är just nu bra, så ska försöka ge mig ut lite sen tänkte jag. Handla skulle jag ju ändå gjort efter jobbet så då kan jag ju lika gärna ta tag i det nu på dan istället. Filippa ska om en stund sova middag. Klockan 05.00 tyckte Wilma att det var dags att gå upp och lyckades väcka Filippa oxå. Så man kan säga att dom är ganska trötta nu. Wilma och jag ska sätta igång en film snart och mysa lite. Sedan blir det lunch och handlingen. Vad gör du denna fredag? Ska du iväg på nått roligt eller blir det en mysig kväll hemma? Kommentera lite nu. Jag ser ju att ni är ett gäng som läser här inne varje dag! Skulle vara kul att veta vad ni gör och vilka ni är!? Kram.