mammaprutt

Oliwer begravning..

Kategori: Allmänt

Hej fina du!
Nu var det länge sen sist, och såå mycket har hänt..!
Wilma har tappat två tänder, gått på sitt första skoldisco med mera.
Men den 24/9 kom ett samtal som ändrade allt!
Våran Sara väntad tillsammans med Andreas sitt första barn, och Wilma o Filippa skulle få en till kusin. I dagsläget har vi bara flickor i familjen förutom pappa Dennis som är ensam kille på 4 syskon. Även i släkten har hittills bara flickor föds! Och nu hoppades vi nog alla lite på en kille! 
Tre dagar före beräknad förlossning befinner dig Sara på förlossningen hos en kompis som behövt åka in förtidigt för undersökning. Sara är där för att stötta och hjälpa till lite. Plöttsligt känner hon att magen börjar värka och tror att nu äntligen är förlossningen på gång, och ringer sin sambo för att be honom komma upp till förlossningen. När han anländer har Sara svimmat av och ligger i akut operation, då det visat sig att moderkakan släppt! Andra sekunden står han med sin alldeles nyfödda bebis i famnen. Medans hans flickvän svävar mellan liv o död. Han ringer svärmor (Saras mamma) och säger. -hej det är Andreas. Det gick inget bra.. Det blev en liten pojke, men han dog..! 
Och Saras liv låg nu i läkarnas händer..
saras liv gick att rädda men att vakna upp i en sjuksängen helt utan vetskapen av att hon är opererad och får höra vad som hänt... Livet rasar ju samman!!
världens sötaste lilla oliwer, 3015 gram och helt perfekt fick inte vara kvar hos oss..
dagar av sorg har gått och jobbigt har det varit!
och idag, en månad senare hade vi en fin begravning. 
Att gå in i ett kapell och se en sådan liten kista med ett fotografi av en sovande bebis går inte beskriva.. Att sedan följa kistan ut och se den hissas ner i jorden.. finner inga ord.
livet är inte alltid rättvist! Och från o med nu kommer låten -utan dina andetag. Alltid att vara Din sång Oliwer! 
Saknad och älskad!