mammaprutt

Nu så..

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte kan visa några bilder, då det inte funkar så får du helt enkelt föreställa dig oss på arlanda sittandes i morgon solen som skiner in genom fönstret, vid gate 4 mot Paris! Planet står utanför och väntar, Gud va med oss ( gillar inte att flyga om jag säger så) men vän framme, såå härligt!! Ta hand om dig!! Kram.

Sömnlös natt och värkande kropp..

Kategori: Allmänt

God morgon, eller vad man säger kl 04.45. Gick upp vid 3 inatt då vi skulle hinna med att äta frukost m.m innan våran avfärd. Nu är det gjort och vi väntar på bussen till Arlanda. Har sovit som en kratta inatt, eller sova är väl fel ord, jag har legat i sängen som en kratta. Hostat, snorat, och min kropp gör ont. Har sprejat nästan, tagit panodil m.m, sp får hoppas det hjälper lite =) fick svar från blogg.se också. Och tyvärr så funkar inte appen fören alla bloggar kommit in i det nya systemet, vilket vi hoppas är väldigt snart. En blogg utan bilder är för mig en ganska o intressant blogg. Men men.. Nu kommer bussen när som helst och jag vet tyvärr inte om jag kommer att kunna blogga under tiden i Paris. Men om inte så lovar jag att berätta ALLT när jag kommer hem!! Ta hand om dig!! Kram

Ännu ett inlägg utan bilder..

Kategori: Allmänt

God kväll fina du! Hur mår du? Måste bara säga att Filippa är en sån söt korv!! Hon fick nya skor häromdagen och är sååå stolt över dom! =) när vi åkte ut till svärmor och svärfar härom dagen så klev vi ur bilen och det första hon gjorde var att gå fram till farfar och satte fram ena foten, pekade och pratade sitt baba språk. Sedan samma sak med farmor! Idag kom mamma o pappa hit, vad gjorde hon, hämtade sina skor så klart =) sedan ska hon klättra och klättra, upp på våran röda lilla pall, och ner igen. Pussas älskar hon också att göra. För några dagar sedan sprang hon runt halva morgonen och delade ut pussar till oss, glad och stolt =) hon är såå söt! Det är dom båda mina barn, och jag är såå stolt över att få vara deras mamma! Nu ska jag försöka ta mig upp till sängen och få lite sömn. Har packat och packat, tvättat och städat. Så imorgon är det bara tandborste och sådanna saker som ska packas i. Sedan ger vi oss av! Hoppas verkligen att man kan börja blogga med lite bilder snart! Annars får jag helt enkelt vissa er maaaassssor av bilder när det börjat funka igen! Hoppas det är bra med dig och hoppas du följer oss på våran resa till Paris! Ta hand om dig! Kram.

Lite små stressad..

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Hur mår du? Själv är jag lite småstressad. Men det kanske hör till när en 2 barns familj ska ut och flyga och man samtidigt jobbar. Har i allafall börjat med att packa ner barnens grejer. Och tvättmaskinen går varv. Samtidigt springer jag runt och små städar huset. Hatar att komma hem till ett o städat hus när man varit bort rest. Måste förbi mamma och pappa imorgon kväll efter jobbet med och lämna nyckel till huset, då dom har fått äran att se till det här hemma =) ska bli skönt att få komma iväg nu känner jag, även om jag är fruktansvärt, fruktansvärt livrädd för att flyga! Får verkligen hoppas flygresan går bra! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hänga upp lite tvätt. Att blogga via mobil appen funkar fortfarande inte, men har skickat ett mail till blogg.se så får se om jag får nått svar snart! Skit tråkigt att blogga utan bilder ju! Ta hand om dig nu så hoppas jag vi hörs imorgon igen! =) kram.

Skit blogg!

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Jag vet att det varit dåligt med uppdatering, men det går inte använda blogg appen! Och loggar man in via datorn så kan jag inte lägga upp bilder av någon anledning! Ger det ett par dagar till sen får jag helt enkelt byta blogg. Börjar känna av lite resfeber nu.. På onsdag drar vi..!! Ska försöka hinna med så mycket som möjlig imorgon innan jobbet kl 13. Och OM det går att mobil blogga eller ladda upp bilderna via dator så kommer jag även bjuda på lite midsommar bilder =) hade en underbar midsommar som höl i sig ända in på lördagen. 01.37 vet jag att klockan va när jag kramade om kudden! Nu ska jag krama den för inatt. Ta hand om dig! Kram.

Midsommar

Kategori: Allmänt

Fredag den 22 juni och midsommar! =) va härligt! Vi har packat in allt i bilen och är på väg till Loftahammar där vi ska fira midsommar med vänner i deras stuga! Senare ikväll ska grillen tändas hemma hos oss och vännerna.. Ja dom hänger på =) ha en fin midsommar. Ska försöka lägga upp bilder under dagen, men då appen bangat ur så får ni nöja er med lite text så länge =) kram

Vilket väder!

Kategori: Allmänt


God middag fina du! Vilket väder =) sitter och njuter i solen på min lunch och hör dom andra fröknarna tillrättavisar barnen i bakgrunden =) men jag njuter, kopplar ifrån och hoppas att vädret kan hålla i sig en låååång tid framöver! Hur ser din dag ut? Kramar.

Vem där?!

Kategori: Allmänt


Godkväll! Nått lustigt hände för en stund sedan. Dennis åkte iväg för att springa och jag gick upp och la Wilma. Rätt som det är hör jag yterdörren smälla igen. Så första tanken va.. -är dennis redan hemma?? Men hörde inga steg eller någon som hängde av sig så jag gick ut till hallen och ropade hallå! Men inget svar. Smög mig ner och letade igenom huset, men ingen där?? Hmm.. Kan säga att dörren är låst nu =) ANNARS har kvällen varit bra =) blev dock ingen målning i rummet. Jimmy och Carro kom förbi en sväng och vi satt oss ner och planerade midsommar lite. Vad som ska ätas, till lunch och på kvällen, vem som köper vad osv =) nu ska jag gå och göra mig en macka med avokado och lime röra på! Ta hand om dig!! Kram.

Lite rast..

Kategori: Allmänt


Hej fina du! Förlåt min frånvaro. Har jobbat och haft fullt upp hemma. Igår hade jag migrän och fick gå direkt från jobbet hem till sängen. Fy för migrän!! Har lite rast nu och planerar lite inför midsommar. Vi ska fira dagen med våra barn och våra vänner. Hoppas hoppas hoppas att vädret blir vad det lovar eller ännu bättre! Inget regn tack!! I eftermiddag blir det att måla lite i Filippas rum. Känner att jag måste ta tag i det nu. Dennis hade lyckats måla iallafall en väg medans hon sov tidigare idag, men dom andra återstår, plus att dom måste målas två gånger. Nu ska jag dricka upp mitt te och fortsätta jobba. Ta hand om dig! Kram

God morgon!

Kategori: Allmänt


Har din söndag börjat bra? Min började bra, men Wilma har gått o gnällt om magont. Lite lös i magen, men än så länge inget annat. Hon blev så här en annan gång för en tid sedan och det enda hon ätit då som hon inte vanligtvis brukar ära, va kiwi. Och igår åt hon oxå kiwi?! Men jag vet inte.. kan ju vara en drös olika anledningar till dålig mage. Bara det inte blir värre =) dagen annars bjuder på middag hos svärmor och svärfar med alla fastrar och familj. Besöket hos morfar på sjukhuset får vänta, trotts att jag gärna hade åkt upp och tittat till honom. Men wilmas mage gör att jag inte vill fara till sjukhuset (OM det skulle vara nått smittosamt) nu tror jag som sagt inte att det är det, men just sjukhus bland äldre människor känns lite onödigt. Solen har börjat bryta igenom dom regniga molnen och jag hoppas på en fin dag med värme! Bjuder på en bild bär dennis skulle träna lite imorse, men Filippa istället tyckte att hon skulle bryta träningen och sätta sig med honom och titta på bolibompa! =) ta hand om dig! Kram.

Sjukhusbesök

Kategori: Allmänt


Hej fina du! Vädret sprack upp och solen har tittat fram. Vi var förbi Jimmy och Carro på en fika, sedan hämtade vi upp Wilma hos farmor. Plötsligt ringde mamma från jobbet och berättade att morfar blivit hämtad av ambulansen och låg på sjukhuset. Självklart satte jag mig i bilen och åkte dit. Mötte upp min morfar som blev så glad att tårarna kom. Han va så glad att se någon han kände igen och sa att det kändes tryggt. Ringde till mormor som va kvar hemma, lite chockad av vad som hade hänt, och förklarade läget. Anledningen till att hon va kvar hemma var att allt gick så fort och ambulansen frågade om hon kunde ta sig in till stan på egen hand. Så när mamma slutat jobba så åkte dom självklart in. Älskade morfar, jag älskar dig! Han berättade att han härom natten hade drömt att han och Filippa hade sprungit omkring tillsammans. Runt och runt och varit glada! Vilken härlig dröm =) men nu låg han i sjukhussängen med dålig syresättning på 80, med syrgas. Och springa har han nog inte gjort på många många år. Han berättade att han trodde att hans stund va kommen och att han trodde att han skulle dö imorse, men än så länge är han fullt levande och imorgon ska jag besöka honom igen! Lilla morfar. Jimmy o Carro har varit här igen en stund och Wilma är inkommen efter att ha lekt med en ny kompis, Alma, som bor högre upp på gatan. Filippa va såååå trött redan vid halv sex och Dennis hann knappt lägga ner henne i sängen så sov hon =) för mig och Dennis väntar nu (vad jag hoppas) en lugn kväll med film och mys i soffan. Hoppas du får en fin kväll! Må gott. Kram.

Regniga lördag!

Kategori: Allmänt


God morgon! Regnig dag. Hur är allt med dig? Vi har precis tagit oss upp ur sängen, sovmorgon har vi fått! Wilma sov hos svärmor och Filippa va väl trött kan man säga =) gårdags kvällen bjöd på besök! Jimmy och Caroline ( o bebisen i magen =) kom och vi grillade och åt gott! Fotboll på tv såklart, vilket va en otroligt bra match, som Sverige va värd att vinna, men dock förlorade! Tråkigt.. Men som sagt matchen va otroligt bra och spännande! Och så som vi härjade o skrek va det ett under att Filippa kunde sova =) nu ska vi äta frukost, hämta Wilma och åka förbi Jimmy o Carro. Hoppas du får en fin lördag, trotts det tråkiga vädret! Kram.

Spontan besök!

Kategori: Allmänt


God onsdag! Hur mår du? Är ledig idag och har tagit i tur med lite saker som va tvungen att göras och samtal som behövde ringas! Sen blev det ett spontan besök hos Vickan på vägen hem från affären. Det bjöds på kaffe, trevligt sällskap och härliga samtal om allt o inget =) efter det va det hämtning av äldsta dottern på dagis och nu ska jag snart ta tag i middagen. (Filippa har självklart ätit lunch) hur har din onsdag varit? Kram

Känslor och förlorad match..

Kategori: Allmänt


God Kväll! Hur mår du? Jag mår bra, men läste en tråkig nyhet idag som fick mig att känna olust och massa andra känslor i kroppen, något som verkligen får än att stanna upp och känna hur livet både kan vara fruktansvärt orättvist och oförutsägbart! Känslor som får mig att bara vilja sätta mig ner i timmar och förklara för mina barn och mina nära och kära hur mycket jag älskar dom!! Annars har dagen gått åt till att arbeta och försöka sluta tänka på den pissdåliga matchen som va igår! Första halvlek va ju ett skämt! Andra mycket bättre, men förlorade ändå med 2-1! Blir att ladda om tills på fredag, för då möter vi England! Nu ska jag snart krama kudden, har ärenden att ta itu med imorgon på min lediga dag! Hoppas du är i god mod! Ta hand om dig! Kram.

Oj oj oj..!!

Kategori: Allmänt


Inte långt kvar till match start! Vi är laddade, och mätta!! Dennis gjorde en riktig fotbolls tallrik med ribbs, klyftpotatis och massa bea sås! Vi har suttit som 2 fotbolls gangsters och grisat i oss maten, och gnagit köttet! En öl till? Absolut! Snart ställer vi fram dippen och alla dess tillbehör och så kööööör vi!! Heja Sverige!!

Tröttisar..

Kategori: Allmänt


Vädret och handlingen tog på krafterna..=)

Semester känsla och uppladning!

Kategori: Allmänt


God middag fina du! Måndag och ny vecka. Är ledig idag, och Dennis pappaledig så det betyder att vi alla är samlade! Efter frukost startade vi dagen med att åka till polisstationen och hämtade ut Filippas pass. Hon är så söt på sitt pass foto =) efter det så åkte vi runt och handlade lite. Vi köpte mat för veckan och olika tillbehör till goda frukostar! Stor vattenmelon, goda yoghurtar som påminner om utlandssemestrar, mycket god frukt och massa gott! Om 2 veckor ca så åket vi! Disney land Paris! Härligt! =) ikväll blir det FOTBOLL!! vi har köpt dipp, morötter, gurka och chips SÅKLART! Och nu pratar Dennis om att han måste handla ribbs att äta oxå, så vi får se =) hur som haver, vi är laddade!! =) men nu.. En film med Wilma medans lilla skrutten sover! Trevlig måndag! Kram.

Gosiga små händer

Kategori: Allmänt


Hej fina du! Nu är söndagskvällen här och helgen är snart slut. Runt 14 tiden tog jag min minsta och åkte till min mormor och morfar en stund, den stora lämnade jag hos mamma där hon stannade och lekte med kompisen Sandra som bor granne med mamma. Hemma hos mormor fanns också min kusin linda och hennes sambo Johan som va på besök under dagen. Linda va hos mig för några månader sen och vi hade en heldag tillsammans på spa. Och det va mysigt att träffas igen. Filippa har under denna tid lärt sig gå och växt till sig sen dom sågs sist, och det påminde oss om att tiden går fruktansvärt fort! Efter några timmar åkte vi och hämtade Wilma och begav oss hemåt igen. Himlen öppnade sig och åskan mullrade. Har åkte ner till hemma kväll och hyrt lite filmer som vi ( efter fotbollens slut) ska kolla på! Smaska godis ska vi också göra =) Vet inte om jag nämnt att Filippa är galen i att gosa med händerna! Hon vill hålla handen när vi ska sova och sitter vi och kollat på tv så håller hon gärna handen då med! Jag ääääälllskar hennes mysigt, gosiga, varma små bebis händer och passade på att ta ett kort när hon la sin hand på min i förmiddags när vi satt i soffan tillsammans efter att hon vaknat upp från sin tidiga vila. Hon är så gosig lilla skrutten! Nu tackar jag för denna helg och hoppas på en fin vecka! Ta hand om dig! Kram

 

Tacksamhet!

Kategori: Allmänt


Godkväll! Hur mår du? Har haft en bra dag idag och Wilma hade jätte roligt på kalaset! Gud va jag älskar henne, min älskade Wilma! Hon är så söt, smart, rolig och oerhört omtänksam! Hon vill verkligen alla väl. Självklart är hon en busunge också, och trottsen kan verkligen slå till ibland. Men trotts jobbiga stunder och duster man har ibland så vill hon alla väl! Och jag älskar henne så otroligt mycket!! Hon har mycket kärlek att ge den ungen och vi vill ge henne precis lika mycket tillbaka, och mycket mer! Hon är våran först födda och det kommer alltid vara speciellt. Det var hon som lärde oss bli föräldrar och det var hon som visade oss hur äkta kärlek känns och ska tas tillvara. Och vi är så tacksam över att vi har henne! Vi är otroligt tacksamma över våra barn. Och bara för att jag just nu skriver mycket om Wilma så älskar jag SJÄLVKLART Filippa precis lika mycket! Hon är våran andra ögonsten! Våran andra solstråle som även hon älskar sin storasyster. Varje kväll när vi säger till Filippa att vi ska gå upp och sova, så går hon direkt fram till Wilma och ger henne en puss. Mamma och pappa är inte alltid självklara att få pussar, men Wilma får alltid! Jag kan skriva hur mycket som helst om mina barn, och det kommer jag att göra. Men att sätta ord på kärleken till det dyraste man har är i stort sätt helt omöjligt. Vill bara att NI mina fina barn verkligen ska veta att jag älskar er!! Nu min vän ska jag äta lite mat, tacogratäng och kolla på en film. Dennis är iväg och kollar på fotboll. Händer inte ofta att jag sitter själv på kvällarna ( vilket jag är tacksam för ) men ibland är det faktiskt ganska skönt. Så länge jag vet att jag inte behöver sova själv på natten, för det hatar jag =) ha en fortsatt trevlig helg! Kram.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3493471/images/2012/pic_205984336.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3493471/images/2012/pic_205984340.jpg" class="image">

Fiske

Kategori: Allmänt


Hej fina du! Lördag, härligt =) pappan i huset åkte iväg tidigt för fiske med sina kompisar. Ett par timmar senare tog jag barnen och for iväg till mamma och pappa! Filippa har somnat i vagnen, så Wilma och jag har gått ner till bryggarn. Solen lyser genom molnen och Wilma sitter med sin hov! Vi har kastat lite, men ännu inte fått nått napp. Tror inte det är det viktiga, men det skulle vara skoj =) om nån timme far vi hemåt igen för lite lättare lunch och sedan är det fax för Wilma att gå på kalaset! Hoppas din helg har börjat bra, och att den fortsätter så! Kram.

Fy fy mig!

Kategori: Allmänt


Hej fredag min vän! Förlåt för att jag varit så otroligt dålig på att blogga sista tiden. Från att ha varit mammaledig till att börja jobba igen har tiden inte riktigt räckt till. Men nu så =) jobbet är avklarat för denna vecka, handling av matvaror m.m är gjort, nattning av minstingen är på gång, och jag ska alldeles straxt slå mig ner med värkande fötter brevid min älskade Wilma och mysa! Den goda fredags maten får älsklingen stå för =) hur har din fredag varit? Och vad ska du göra i helgen? Dennis ska iväg och fiska med grabbarna imorgon, så om inte vädret är dåligt så tänkte jag faktiskt ta och göra detsamma, med Wilma. Hon har tjatat i 2 veckor nu om att fiska. Så eventuellt blir det en sväng till mamma o pappa imorgon och en tripp ner till deras brygga o fiska lite. Sedan ska ju Wilma på kalas oxå =) Wilda fyller 6 år och ska ha kalas med tema: glitter och glamor =) skoj för henne att få komma iväg på lite kalas! Nä, nu väntar soffan och Wilma =) kram på dig!

Sommarfest

Kategori: Allmänt

Fika och åter massa fika!

Kategori: Allmänt


Hej min vän! Hur har du det? Här har det blivit en riktigt fika dag! Först en fika stund hos svärmor o svärfar, nu med lite vänner hemma hos oss, och halv 5 beger vi oss till Jennie och Tobbe, där fruktsallad ska intas =) hoppas ni har en bra dag! Sveriges national dag och allt! =) kram.

Är man vaken så är man..

Kategori: Allmänt


Japp, kl 04.50! Och nu vill hon gå upp??

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3493471/images/2012/pic_205500326.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3493471/images/2012/pic_205500327.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3493471/images/2012/pic_205500329.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3493471/images/2012/pic_205500330.jpg" class="image">

Kommer inte på någon bra rubrik..

Kategori: Allmänt


God kväll! Blev ett sent inlägg idag med. Har spenderat förmiddagen hemma hos mamma o pappa. Mamma jobbade men jag och barnen fick en härlig tid med min pappa. Älskar min mamma och pappa. Dom finns verkligen alltid där för mig och min bror. Och det säger jag inte bara, utan det är verkligen så!! Älskar er så otroligt, otroligt mycket! På vägen hem svängde jag in på Danne och vickans nya gata, och fram till deras nya hus =) Danne va hemma och skulle börja måla och straxt därefter kom Vickan med barn, mamma o pappa! Vi tog oss en runda i huset och dom kommer verkligen att få det bra där! Stort grattis igen till er Danne och Vickan! Nu däremot ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sedan krama kudden. Va inte igår jag la mig kl 21 på kvällen. Men kroppen är trött, ögonen och huvudet lika så, och med en heldag på jobbet imorgon så känner jag att det behövs! Så till dig min vän, ta hand om dig! Kram. Och just det.. Bjuder på en bild på finaste Filippa, där hon så fint har satt sig i wilmas dockvagns liggdel =) nöjd och glad satt hon där och mådde bra =) söt unge! Återigen, jag älskar er mina fina, fina barn!! Kram

Att bli tokig på sig själv!!

Kategori: Allmänt


God kväll! Hur mår du? Somnade med dåligt humör igår och vaknade tyvärr med detsamma! Fan va jag hatar mig själv när jag inte bara kan släppa det!! Jag vet inte ens VAD jag är sur på! Jag är inte ett dugg sur på Dennis, men när han frågar mig nått så svarar jag spydigt tillbaka, helt utan anledning. Efteråt hatar jag mig själv ännu mera, men ändå är jag där igen bara en stund senare, o svara spydigt eller härjar om nått litet som är helt onödigt att härja om! MEN min vän, det blev bättre straxt innan vi for på kalaset. Och tack för det! Mår så dåligt och blir så arg på mig själv när jag bli så där! NU sitter vi i soffa och har proppat i oss pizza. Barnen sover och guuuuuud vad jag älskar dom!!!! Dom kan driva mig till vansinne, med tjut o tjat, men jag älskar dom så otroligt mycket! Tack för att jag får vara eran mamma!! Kram.

Kalas

Kategori: Allmänt


God söndag min vän! Har inte haft tid att sätta mig ner o skriva till dig. Och nu bär det av mot lite kalas. Hörs lite senare! Kram

Glömde ju..

Kategori: Allmänt


Säga att när man är arg så går kan man ju alltid stampa en massa på trappan!!

Raseriutbrott och sönder målade dukar!

Kategori: Allmänt


Åhh ibland vill man bara fara upp till månen en stund! Wilma har varit tjurig, arg och vresig heeeela dagen! Trodde att en tur till stallet skulle ändra beteendet men icke sa nicke!! Hon har tjurat för att skorna inte suttit som hon vill, att det va äcklig mat till lunch, att strumporna inte är sköna med mera, MED MERA!! Jag har bitit mig i tunga och räknat till femtio elva, 100 ggr, men för en stund sen gick mamman i huset lös! Efter mycket tjut o skrik om att det aaaallllldrig finns något att göra hemma, och jag kommit med 100 olika förslag, så kom vi fram till att vi kunde spela ett spel! Åter lite tjut om att Wilma nu va tvungen att gå alla dööö jobbiga trappsteg upp för att hämta spelet, och när hon sedan kom ner o vi satte oss i matbordet för att plocka upp spelet, va gör ungen då!!?? Jodå, men då tar vi en penna och målar på duken!! Åhh!!!!! Kan säga att vi spelade inget spel efter det. Mamman i huset va åter igen tvungen att gå o räkna till tusen!! Nu sitter hon lugnt i soffan och kollat på Nils Holgersson (wilma alltså) och jag ska snart göra ett nytt försök med att fråga om vi ska spela det där spelet. Nu råder pennförbud i vårat hus ( ja, för wilmas del ) och pennorna är undan stoppade! Måtte denna dagen gå lite fort och dagen imorgon blir mycket bättre!! =) kram

Stallet i vanlig ordning..

Kategori: Allmänt


Japp lördagar = stallet för Wilma!

Fredag!

Kategori: Allmänt


God fredag min vän! Mår du bra? Hade en prutt natt i natt, vaknade och va 100 på att magsjukan hade fått mig! Mådde jätte illa o fick tvinga mig till söms. Vaknade sedan och mådde bra som tur va, så kl 09.30 begav jag mig till jobbet. Nu har jag lämnat dom fina barnen och satt mig ner med en av dom bästa, mitt alldeles egna, Wilma!! Filippa va du dunder trött så henne gick jag o la. Hann sjunga 4 sånger, så sov hon! =) kvällen ska gå åt att mysa med Wilma, äta varm smörgåstårta, kolla på let's danse finalen och pussa en massa på min fina älskade sambo som jag umgåtts för lite med denna vecka! Hoppas din fredag varit bra och att du får en fin kväll! Kram.