mammaprutt

Morfar..

Kategori: Allmänt

Idag, nästan ett år sedan våran morfar gick bort så hade vi nedsättning av urnan. Ett år av sorg och saknad. Anledningen att urnedsättningen inte varit fören idag är att minnes lunden som han ligger vid inte blivit färdig fören nu. Men den var värd att vänta på! På denna plats ligger han fint. Men utsikt över åker och ängar. Bondpojk som han var som liten! På en lugn och harmonisk plats! Våran älskade morfar. Mormor bar honom fram och prästen hissade ner honom. Känslor av sorg och lättnad som blandades inombords på samma gång. Sorgen och saknaden kommer alltid att finnas med oss, trotts att dom finna minnena mer och mer tar över och gör det lättare för oss att gå vidare. Men han är sååå saknad, varje dag! Älskade morfar. Men som jag sa, så känns det lugnt och på något sätt efter alla tårar så kunde man andas ut och sätta sig ner på bänken vid minnes lunden och känna frid. Nu ligger han där han kommer att ligga och vi har fått en plats att kunna gå till, för att finnas ännu lite närmare honom och kunna sända våra tankar. Saknar dig morfar!

Polkagrisarnas stad!

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Eftersom pappan i familjen, Dennis, jobbar hela sommaren så blir det jag som får stå för allt underhåll för våra fina barn hela veckorna! =) och att bara vara hemma blir ingen av oss kloka på. Så det har blivit bad i falla och små utflykter här och där. Och igår tog jag barnen i bilen och åkte till Gränna! Polkagrisar överallt! =) en fin och varm dag med mat, glass, båtutflykt och som sagt polkagrisar! Varför heter det polkagris föresten?? Det är ju ingen gris? Aja.. En bra dag hade vi, och trötta barn hade jag när vi kom hem vid 22.30! =)

Kolmården!

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Igår åkte vi tidigt iväg till Kolmården för att strosa omkring och kolla på alla djur med mera! En härlig dag men solen som sken och härlig sommarvärme! Hade en kanon dag!! Bilderna får tala..

Avsluta en perfekt dag!

Kategori: Allmänt

Godkväll! Idag gick vi verkligen från grå och regnig morgon till en strålande och varm eftermiddag och kväll! Wilma va super duktig på simskolan idag och jag är såååå stolt!! När vi gick in i omklädningsrummet så sa hon -hur många märken tror du jag får? -jag vet inte, men ett får du nog iallafall, svarade jag. -Då kommer jag blir jätte stolt, sa hon. Ni kan tänka er hennes lycka när hon fick höra att hon klarat av hela 4 märken!! =) hon nästan svävade ut till duschen när simskolan va slut! Det värmer så i mitt mammahjärta! Att mormor, morfar och morbror dök upp till simskolan var oxå väldigt uppskattat! Hon sken upp som solen när hon fick se dom =) väl hemma så hade Filippa och pappa Dennis bakat kladdkaka och vi smaskade ute på altanen med lite paket öppning! Barnen var glada och Wilma satt och sjöng att det inte var någon vanlig dag, för Wilma slutar dagis idag, hura hura hura! =) haha.. Sötunge! Glada barn lika med glada föräldrar. Hoppas nu vi får en fin sommar med fint och varmt väder! Kram.

Inte längre ett dagisbarn!

Kategori: Allmänt

Hej fina torsdag! Torsdag den 4 Juli och sista dagen på dagis för Wilma och Filippa! Ni har dom fått sommarlov!! =) idag var det även wilmas sista dag på dagis. Nu är hon inte längre något dagisbarn! Känns väl både sorgligt och kul! Tråkigt att tiden går så fort och att hon inte är sådär liten längre. Men självklart kul och spännande för oss allihopa att starta en ny fas i livet, med ett skolbarn i familjen och allt vad det innebär! Hoppas på en fin och bra höst! När pappan i familjen kommer hem så blir det mat. Sedan åker Wilma och jag iväg till simskolan, för sista gången! Egentligen är det avslutning på söndag, men då vi ska iväg till Kolmården då så får wilma sitt diplom och märke idag. Efter simskolan ska vi hem och fira!! =) fira att simskolan är avslutad och att sommarlovet är här!! Små påsar och paket ska lämnas ut till mina små gullvippor och fika ska vi göra! Blir nog en bra kväll! =) hoppas du haft en fin dag och att kvällen fortsätter lika så! Kram.

Måndag och ny vecka!

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Måndagen är här och likaså en ny vecka. I helgen har vi badat i trädgården, fikat ute vid tovehult och som jag skrivit tidigare, ätit glass i Söderköping! För er som följer mig på instagram så funkar den inte just nu! Måste uppdatera telefonen, och sånt kan jag inte så vi får helt enkelt se hur lång tid det tar =) jag kan gå in och kommentera med mera, men inte lägga upp några kort! Men men.. Idag tog jag barnen ut till lysningsbadet för att möta upp kusinerna Novalie och Alice och så mamma Jennie så klart! En fin dag som avslutades med simskola och lite lek ute på studsmattan innan läggdags. Imorgon är det dagis för barnen och för min del blir det förhoppningsvis en fika på stan med mamma! =) bjuder på lite bilder från dagarna som varit! Kram