mammaprutt

Ny tand!

Kategori:

God kväll fredag! Allt bra? Här har vi fredag framför tv:n, mat och snart lite fredags gott i form av godis! Jobb har stått på menyn idag, men Wilma har varit hemma med morfar då hon vaknade sent igår kväll och sa att hon hade ont i halsen och örat. Senare idag förstod jag varför! En tand längst bak på hennes högra sida håller på att komma fram. Dom andra barnen tappat tänder, men Wilma hon tappar inga utan får upp flera istället, haha =) får hoppas att hon slipper värken nu bara! Vet inte om jag nämnt det här på bloggen heller, men Wilma hade ju fruktansvärt otur förra onsdagen och klämde sitt finger i en dörr på dagis! Stort och svullet, alldeles blått var det när jag hämtade hem henne från dagis, efter att fröken ringt till mig på jobbet. Värken är nu borta men nageln är helt svart och svullen och herr doktor sa att den kommer att lossna. Hoppas att det inte gör allt för ont när den börjar släppa bara! Vill oxå säga att hon är världens duktigaste våran Wilma! Fruktansvärt tålig och duktig trotts att hon har såå ont! Gör ont i hela mig bara jag ser hennes finger. På kvällen samma dag hon klämde sig låg vi i sängen och skulle sova. Då säger hon att det gör så ont, som om det var en stor sten o fingret som bara dunkade och dunkade. Men att hon verkligen försöker att tänka på nått annat. Sötaste, hade jag gjort mig så illa hade jag mått jätte dåligt! En riktig liten stjärna är hon, världens bästa!! Nä, nu ska jag fortsätta umgås med lilla familjen. Trevlig fredagkväll! Kram. OBS. Obehaglig bild på en "lite bättre" nagel, men fortfarande blå!

Snabb inlägg!

Kategori: Allmänt

Hej fina du! Lördag idag och dagarna springer iväg! Idag har vi varit på dop. Sötaste lilla Lowa döpte sig. Världens sötaste lowa. Sååå vacker! Båda barnen skötte sig KANON i kyrkan! Inte ett pip eller upp och ner i bänken. Utan dom satt snällt och tittade. Hur bra och skönt som hellst! Ett fint dop och mycket trevligt. Sen har vi nått mer som är väldigt trevligt. Och det är att världens bästa Filippa fixar "byt-blöja-mot-trosor" jätte jätte bra! I tre dagar nu har hon varit blöjfri, med undantag på vila och nattning. Dock har hon inte varit på dagis under dom har tre dagarna. Men vi hoppas på att hon är lika duktig där, och vågar att säga till! För det är det hon gör. Vi behöver aldrig påminna henne alls, utan hon säger till! Jätte jätte duktig! Nähe. Nu ska jag lägga liten prinsessa till sängs och sen vankas det korv och ost bricka! Hoppas du har en fin lördag! Kram.

Allt för länge sen..!

Kategori:

Godkväll fina du! Nu va det visst ett tag sen det skrevs nått här. Har varit så mycket sista tiden så när jag väl tagit kväll så har jag varit på tok för trött för att skriva! Förra måndagen tog vi vårt pick o pack och flyttade till mormors lägenhet. Renovering av badrum från morgon till kväll med hantverkare och allt som det innebär gjorde det inte möjligt för oss att bo hemma! Så under en veckas tid bodde vi utanför stan. Min mormor som har opererat sig sover i sin tur hemma hos mina föräldrar under en kortare period då hon inte får vara ensam efter sin operation. Så att ha hennes lägenhet passade oss helt perfekt! Tack finaste mormor!! Dagarna har rullat på. Jobb och dagis som vanligt. Filippa har även blivit jätte duktig på att gå på pottan! På helgerna har hon gått utan blöja och hon är jätte duktig på att säga till. Idag var hon och lekte på övervåningen med Wilma och rätt som det är ropar hon -ippa bajsar!! Hon sprang in till pottan och ner med trosorna och ingen olycka hände! När hon var klar sa hon -ippa jätte duttig!! =) och självklart höll jag med! Hon är kanon duktig! Så från och med imorgon tänkte jag att vi ska pröva på dagis. Blöja ute och under vilan men inte när hon är vaken och leker inne. Kan med erfarenhet från jobbet säga att det kommer hända olyckor då det är svårare när man är fullt uppe och leker med kompisar att komma ihåg toalettbesök. Men eftersom hon är så duktig hemma så måste vi iallafall försöka =) skulle vara såå skönt att slippa dessa blöjor =) nu ska jag fortsätta kolla lite på filmen jag och Dennis satt igång. Men kudden lockar så snart säger jag godnatt! Hoppas du haft en fin helg! Kram