mammaprutt

Glömde ju..

Kategori: Filippa

Hej igen! Glömde ju nämna i det tidigare inlägget att vi har världens bästa Filippa också! Helt blöjfri är hon nu! Inga blöjor på dagen och inga blöjor på natten!! Världens enklaste unge när det kom att bli av med blöjorna! Från första stund så fattade hon grejen. Och tror jag kan räkna på en hand dom gångerna som hon kissat på sig sen vi började. Och dom gångerna va dom första dagarna!! Sen har hon sagt till helt själv när hon måste gå på toan/pottan! Sååå otroligt duktig!! Stolta föräldrar! =) kram.

Små vackra öron..

Kategori: Wilma

God kväll fina du! Tiden den går och går, men tiden att blogga finns inte alltid. Men i kväll så =) jobb dag idag. Blev många flätor. Börjar man fläta en unge så ska alla ha flätor =) men dom är så söta dom små barnen på jobbet, så va gör man inte =) efter jobbet så åkte jag och hämtade världens finaste barn på dagis! Wilma har länge pratat om att ta hål i öronen. Men då jag gått och tänkt att hon ska bli lite äldre och förstå att den eventuellt gör lite ont så har vi dragit lite på det! men idag bestämde jag mig med klar tecken från pappan i huset att det va okej! Så väl på dagis frågade jag henne om hon fortfarande ville ha hål i öronen. Och självklart ville hon det =) så vi satte oss i bilen och körde ner mot stan. På vägen förklarade jag hur det skulle gå till med mera, och frågade återigen om hon var säker. Väl på plats så fick hon välja ut dom små söta örhängena. Och poff så va det klart. Hon som tog hålen gjorde båda öronen samtidigt, vilket va väldig skönt! Tror inte att jag skulle låta henne göra det om dom bara tog ett öra i taget, då jag tror att hon skulle ta ett och sedan balla ur! Men nu gick det bra, men några tårar kom det. Tror det mest va lättnad och en liten chock som kom över henne när det väl va klart! Tårarna försvann inom en minut och det va en glad och stolt Wilma som gick Storgatan upp =) stora fina flicka!! Kram.

Välkommen!

Kategori:

Hej fina du! Efter ganska många dagar med riktigt skönt väder så kom regnet idag. Alltid roligare med sol och värme men just idag gör det mig inte så mycket att det regnar! Det har hänt lite sedan sist. Filippa fick svar på sina prover som hon tog då hon var på Barnmotagningen och dom var BRA!! tack ock lov! Sedan har vi även fått tillökning i släkten/familjen. En liten syssling, My kom till oss den 7 maj =) hur söt som helst och stolta föräldrar är Louise och Fredrik! Sedan kom det även en liten kusin igår kväll! Hux flux så va HON här =) inget namn än. Och dom stolta föräldrarna är Jennie och Tobbe. Självklart en stolt liten storasyster oxå, novalie =) nu får vi gosa bebis ett tag, och lagom till oktober så kommer nästa lilla bebis. Ytterligare en kusin. Ska bli spännande att se vad det blir för något. Än så länge är det bara flickor i familjen! Wilma, Filippa, novalie och lilla skruttan som då ännu inte har något namn. Och så lilla My! Det roliga är att jag har fött mina barn den 24:e och 25:e och Jennie sina den 17:e och 18:e. Vi tar dom datumen efter varandra. Smidigt och enkelt att komma ihåg =) hoppas allt är bra med dig och att fin helg varit bra! Kram.

Länge sedan, jag vet!

Kategori:

God morgon fina du! Jag vet att det var länge sen jag skrev. Men jag har inte haft tid eller ork att logga in på bloggen sista tiden. Men nu så =) det har hänt lite sen sist. Wilmas värk som vi trodde berodde på tanden som växt upp berodde på öroninflammation. Hon mådde bra tills det bra sa pang, och spräckte trumhinnan =( efter fem dagar med medicin så blev hon av med värken och allt va bra igen! Tills igår. Då började örat rinna igen. Läkaren ordinera droppar till öronen som vi nu ska droppa i. För denna gången har Wilma inte ont alls! ( peppar peppar ) utan det började bara rinna. Sen kan jag ju även meddela att hon tappade sin nagel. På självaste Valborg rök den! Hon va överlycklig. Gud va skönt att slippa ha den lös! Lite grill och samkväm med fina vänner har vi också klämt in i våran vardag! Imorgon är det måndag igen och Filippas läkare ska ringa. Provsvar på hennes lever med mera ska meddelas. Fy, har en klump i magen. Min lilla lilla älskling! Hoppas allt ser bra ut! Nu ska jag gå och ta ut kakan som står och gräddas i ugnen! Hoppas du får en fin söndag. Kramar